به گزارش روابط عمومی موسسه خیریه فرهنگی حضرت جوادالائمه (ع)؛ غلامعلی سفید با اشاره به نگاه تحولی مجموعه جوادالائمه اظهار داشت: در سال‌های اخیر ما در تلاش بودیم مدرسه را به جایی تبدیل کنیم که تنها محل حفظیات و نمره نباشد، بلکه دانش‌آموزان در آن تجربه‌ای همه‌جانبه از رشد، سلامت جسمی و زیبایی‌شناسی گرفته تا هنر، ورزش و رشد عاطفی داشته باشند.

وی با اشاره به فضای صمیمی، امن و پرنشاط مدرسه گفت: ما در انتخاب معلمان و دانش‌آموزان دقت می‌کنیم، اما از آزمون‌های استرس‌زا پرهیز داریم، هدف ما ساختن محیطی است که دانش‌آموز احساس امنیت کند و بتواند خودش را شکوفا کند.

سفید در بخش دیگری از صحبت‌های خود، خاطره‌نویسی را یکی از عناصر مهم رشد فردی دانست و گفت: در بسیاری از کشورها خاطره‌نویسی ابزاری برای انتقال تجربه است، نوشتن، آدم را در معرض قضاوت قرار می‌دهد و این کار ساده‌ای نیست، اما ارزشمند است.

مدیرعامل موسسه خیریه فرهنگی حضرت جوادالائمه (ع)با اشاره به کتاب «میم مثل مادر» نوشته الهام اعتمادی فر از معلمان مجتمع آموزشی حضرت جوادالائمه، گفت: او بدون داشتن ارتباطات خاص، تنها با تکیه بر تلاش، تعهد و انگیزه خود وارد حوزه آموزش شد و اینکه کسی مانند الهام اعتمادی‌فر بخشی از زندگی و مسیر حرفه‌ای‌اش را بنویسد، می‌تواند الهام‌بخش دیگران باشد.

وی افزود: ایشان از همان ابتدا رویکردی علمی و آموزشی داشت و ذهن بچه‌ها را با مفاهیم جدید درگیر می‌کرد و سال‌هاست که به‌عنوان معلم و فعال فرهنگی در این مجموعه مشغول به کار است.

غلامعلی سفید در پایان با تاکید بر اهمیت یادگیری مستمر گفت: هیچ‌کس کامل نیست، ما از تجربه‌های یکدیگر می‌آموزیم و الهام اعتمادی‌فر با این کتاب، گامی در مسیر انتقال تجربه برداشته است که جای قدردانی دارد.

 

«میم مثل مدیر مثل مادر»؛ تجربه‌ای ساده اما ارزشمند از زیست مشترک مادر و فرزندان

الهام اعتمادی‌فر، نویسنده‌ی کتاب میم مثل مدیر مثل مادر نیز در این مراسم با اشاره به چرایی نگارش این اثر گفت: این کتاب حاصل لحظاتی است که با بچه‌ها زندگی کردم؛ لحظاتی که هم من از آن‌ها یاد گرفتم و هم آن‌ها از من، کتابی است ساده اما برای خودم بسیار ارزشمند.

وی با اشاره به روند نگارش کتاب ادامه داد: همیشه در جمع‌های دوستانه و حرفه‌ای، تجربیاتم را از این لحظات تعریف می‌کردم و تصمیم گرفتم این تجربیات را در قالب یک کتاب جمع آوری کنم، هرچند کتاب کامل نیست و نقص‌ها و کاستی‌هایی دارد، اما به نظرم می‌تواند ایده‌ای باشد برای همکاران فرهنگی و کسانی که در مسیر تربیت فعالیت دارند.

اعتمادی فر تاکید کرد: اگر معلمان و مادران تجربیات زیسته‌شان را مکتوب کنند، می‌توان مجموعه‌ای ارزشمند از کتاب‌هایی داشت که به شناخت بیشتر دانش‌آموزان و مسائل تربیتی کمک می‌کند. این‌گونه آثار نه تنها راهگشا هستند، بلکه بین مدرسه و خانه پلی از درک متقابل ایجاد می‌کنند.

وی در پایان از مجتمع آموزشی حضرت جوادالائمه(ع) نیز قدردانی کرد و گفت: دعوت به این مجتمع برای من هم یک فرصت یادگیری بود و هم تجربه‌ای قشنگ که رقم خورد.

گزارش تصویری